GDPR

Informace o zpracování osobních údajů – Kniha návštěv

Martin Pánek, se sídlem Mezi školami 2320/4, 158 00, Praha 5 – Stodůlky, IČ: 49644866, zapsaný ve veřejném živnostenském rejstříku vedeném na městském úřadě Praha 5, (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává v rámci kontaktního formuláře následující osobní údaje:

  • e-mailová adresa
  • Jméno
  • dotaz
  • IP adresa

E-mailová adresa, jméno a dotaz budou zpracovány za účelem zodpovězení dotazu, a to po dobu 6 měsíců od zaslání zprávy v kontaktním formuláři, nepožaduje-li právní předpis uchování komunikace po dobu delší, nebo nebude-li takové uchování nutné pro účely ochrany práv a právem chráněných zájmů Správce. Takový postup umožňuje článek 6 odst. 1. písm. b) a f) Nařízení.

IP adresa bude zpracována za účelem prevence útoků na servery Správce a to po dobu 6 měsíců od posledního přístupu na webový portál Správce. Takový postup umožňuje článek 6 odst. 1. písm. f) Nařízení.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
Poskytovatel webhostingu, společnost Seonet Multimedia s.r.o., se sídlem Na rybníčku 521/56, 746 01 Opava, IČ: 27522041,
Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz osobních údajů – výmaz společnost provede, pokud tento výmaz není v rozporu s odst. 1 této informace a oprávněnými zájmy společnosti
  • vznést námitku proti zpracování prováděnému na základě oprávněného zájmu Správce
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů

podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.

Cookies – informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

Správce osobních údajů, Martin Pánek, se sídlem Mezi školami 2320/4, 158 00, Praha 5 – Stodůlky, IČ: 49644866, zapsaný ve veřejném živnostenském rejstříku vedeném na městském úřadě Praha 5, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • fungování webových stránek
  • přizpůsobení reklamy na míru a jejímu cílení, pokud jste k tomu udělili souhlas.

Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 se považuje za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“). Cookies pro přizpůsobení a cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.
Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu gdpr@topgal.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
poskytovatelem služby Google Analytics, Google AdWords, provozované společností

Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním marketingových cookies zpět
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování
  • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.

Provozovny

PRAHA 1, RYTÍŘSKÁ 10
pár kroků od metra "A" Můstek
PRAHA 9, CHLUMECKÁ
vestibul metra "B" Černý Most, výstupní strana
PRAHA 8, STŘELNIČNÁ
provozovna přemístěna o patro výš
vestibul metra "C" Ládví


Rychlost • Spolehlivost • Kvalita

3x v Praze

Kontakt

PRAHA 1, RYTÍŘSKÁ 10
tel. : 776 724 096

PRAHA 9, CHLUMECKÁ
tel.: 602 861 429

PRAHA 8, STŘELNIČNÁ
tel.: 775 234 412

Call Now Button